Helaas, dit pand is verkocht

8420 De Haan

Appartement 3de verdieping met zonneterrassen!

Indeling: ruime woonkamer met zonneterras, open luxueus ingerichte keuken, aparte berging, apart toilet, badkamer met ligbad, twee slaapkamers, terras achteraan.

Villaresidentie Royal Golf Gardens, is gelegen op een absolute toplocatie met open zichten. Deze residentie biedt haar bewoners een unieke combinatie van uitzonderlijk wooncomfort, tijdloze architectuur én betaalbare prijzen.
In totaal zijn er 4 afzonderlijke residenties met 92 woonappartementen en 110 garageboxen of staanplaatsen.
In de eerste fase verkopen we de twee villa’s achteraan het domein, goed voor 52 ruime woonappartementen.

Samen met de architect werd gekozen voor vier afzonderlijke villaresidenties i.p.v. één groot appartementenblok. Dat geeft in eerste instantie minder bouwvolume maar creëert naast veel groenruimte ook kwalitatievere appartementen met meer lichtinval en ruime terrassen. Het domein is 6.700m² groot en biedt haar bewoners een ruime tuin en binnenplein waarvan het onderhoud in collectief beheer komt. Dat geeft de residenten ook echt de mogelijkheid om te genieten van deze royaal aangelegde tuin zonder dat ze zelf moeten instaan voor het onderhoud.

Verder beschikt de residentie over een ruime fietsenberging waar iedere bewoner 2 eigen fietshaken heeft.

Ruime afgesloten garageboxen en bergingen zijn eveneens beschikbaar in de kelder. Gezien de gunstige zuidwest oriëntatie hebben alle terrassen een diepte van minimum 2m en een gemiddeld oppervlakte van 15 m².

Deze luxe-appartementen hebben een bruikbare oppervlakte van 68m² tot 103m² terwijl de prijzen variëren van € 170.000 tot € 275.000. Kortom, topkwaliteit aan ongeziene prijzen! De ruimere woongelegenheden zijn dan ook uitermate geschikt voor vaste bewoning.

Ieder appartement voldoet aan de strengste reglementeringen wat betreft thermische en akoestische isolatiewaarden. Elke keuken is uitgerust met een granieten of composieten werkblad en Miele huishoudtoestellen. Verder biedt dit topproject luxueus uitgeruste badkamers, een ruime keuze aan topvloeren, …
Vastgoedgroep Degroote is naast bouwheer en promotor eveneens aannemer van dit project. Dit zorgt voor een persoonlijke en directe aanpak zodat wij samen uw droomappartement optimaal kunnen personaliseren.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven

Sluit menu Astrid Immobilia