U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8450 Bredene

Omschrijving

Interessant opbrengsteigendom met 4 appartementen op centrale ligging!

Opbrengstwoning bestaande uit 4 appartementen met telkens twee slaapkamers. Gelegen in de wandelstraat te Bredene-Duinen. Verzorgd gebouw. Aparte meters (gas, water, elektrisch dubbel uurtarief) per appartement. Geen lift. Nette trappenhal. Op de eerste en tweede verdieping bevindt zich telkens één appartement, op de derde verdieping zijn er twee duplexen. De duplexen werden nieuw gebouwd in 2009. Op dat moment werd een nieuw dak gelegd (volledig geïsoleerd). Het gebouw is traditioneel gebouwd met een bakstenen gevel in uiterst goede staat. De balkons zijn ook in prima staat. De verwarming gebeurt overal op aardgas met een eigen gaswandketel. De vensters op de eerste twee verdiepingen zijn in hout met dubbel glas en in de duplexen in pvc met HR-glas. Er is bij elk appartement een privatieve berging op het gelijkvloers inbegrepen.
Onderaan is een garage-inrit voor het achterliggende garagecomplex. Dit is een erfdienstbaarheid.
Momenteel zijn 3 van de 4 appartementen verhuurd. Maandelijkse huuropbrengst: 2185€.
De appartementen op de eerste en tweede verdieping hebben volgende indeling: inkom, apart toilet met gaswandketel, ruime woonkamer met aangrenzende ingerichte keuken die uitkijken in de Duinenstraat, zonnig terras, nachthall, badkamer met ligbad en lavabo, aparte berging, twee volwaardige slaapkamers, balkon achteraan.
Duplex vooraan (gebouwd in 2009): (3de) inkom, woonkamer, aparte berging, apart toilet, ingerichte open keukenhoek, zonneterras (duplex) twee slaapkamers en badkamer met inloopdouche en lavabomeubel.
Duplex achteraan (gebouwd in 2009): (3de) inkom, woonkamer, ingerichte open keukenhoek, ruim terras (duplex) twee slaapkamers, badkamer met inloopdouche, toilet en lavabomeubel, aparte berging.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Astrid Immobilia