U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

LAATSTE NIEUWS

15 december 2017 "We houden vast aan onze principes"

Logic Immo Magazine 15/12/17
"Het Bredense kantoor Astrid Immobilia, dat al veertig jaar een vertrouwde naam is in de gemeente, zit sinds kort in een nieuw kleedje. Het kantoor werd begin dit jaar overgenomen door Matthias Maelfeyt
die het nu samen met zijn echtgenote Eva Depuydt uitbaat. “In een erg concurrentiële markt, willen we onze kleinschaligheid en ons familiaal karakter uitspelen als een onderscheidende troef”, zegt hij."...
http://www.logic-immo.be/nl/immo-nieuws/magazine-logic-immo-vlaanderen-415-31525.html? (pagina 96-98)
 

07 september 2017 "Wat heeft het nieuwe huurdecreet voor u in petto?" De Tijd 05-09-17

Het nieuwe Vlaamse Huurdecreet schudt de spelregels voor huurders en verhuurders grondig door elkaar. Dit moet u zeker weten.

Al bij haar aantreden midden 2014 toonde de Vlaamse regering-Bourgeois zich gretig om een eigen woonbeleid en woninghuurrecht uit te werken. Door de zesde staatshervorming had ze die bevoegdheid overgenomen van de federale overheid.

Drie jaar later keurde de Vlaamse regering net voor ze op vakantie vertrok het voorontwerp van Huurdecreet goed. Vertegenwoordigers van huurders, verhuurders en de parlementsleden zullen de teksten de komende maanden nog verder bespreken en, indien nodig, aanpassen. Maar de bedoeling is dat het Vlaams Huurdecreet vanaf 1 september 2018 in werking treedt.

Zoals verwacht worden de spelregels grondig door elkaar geschud. We zetten de belangrijkste wijzigingen voor huurders en verhuurders van een gezinswoning op een rij. Zoals gezegd kan er na het politiek overleg nog een en ander wijzigen aan de definitieve teksten.

Link met nieuwe spelregels:
http://www.tijd.be/netto/dossier/vastgoedgids2-2017/Wat-heeft-het-nieuwe-huurdecreet-voor-u-in-petto/9926922

 

16 juni 2017 - Astrid Immobilia evolueert...


Sinds enkele maanden onderging Astrid Immobilia in het straatbeeld een grote transformatie. Het logo en de huiskleuren zijn drastisch veranderd, de portefeuille werd gevoelig uitgebreid en de komende tijd zal er één zijn van vooruitgang en innovatie! De 'A' van Astrid Immobilia is een groot succes (vooral dankzij de steun en brains van Bart Simoens, zaakvoerder van Seamoose).
Ook ben ik uiterst verheugd te melden dat het kantoor werd versterkt met een fantastische nieuwe kracht, mijn echtgenote Eva Depuydt. Zoals steeds een steun en toeverlaat!
Naast een uiterst mooie verkoopsportefeuille van topappartementen in het gezellige Bredene, hebben we ook extra aandacht besteed aan de woningmarkt in onze gemeente met schitterende resultaten! Beide domeinen zullen we verder ontginnen.
Sinds vandaag staan we ook mee in voor de verkoop van het project "Royal Golf Gardens" van Vastgoed Degroote in De Haan, goed voor 52 appartementen in een mooie groene zone vlakbij zee!
Bekijk zeker onze portefeuille op de website en vergeet ons niet te volgen op ons Facebookpagina!
 

01 januari 2017 - Astrid Immobilia werd overgenomen...

Astrid Immobilia is reeds jarenlang een begrip in de bredense vastgoedmarkt.
Sinds begin dit jaar waait echter een nieuwe wind door het gekende kantoor.

De verkoop en vaste verhuur worden vanaf heden op sleeptouw genomen door Matthias Maelfeyt, reeds 13 jaar lang trouwe medewerker van Astrid Immobilia en vanaf heden de nieuwe zaakvoerder. De oude en nieuwe klanten zullen nog steeds op de vertrouwde vriendelijke manier worden behandeld. De service en publiciteit krijgen een opwaardering.
De vakantieverhuur wordt vanaf heden beheerd door Interhome. De zwitserse firma zocht een uitvalsbasis voor hun diensten en een plaats waar hun groot aantal klanten een correcte service konden genieten. Onder de vleugels van de manager Annie Decock, met haar 21 jaar ervaring een goudklomp binnen Astrid Immobilia, is de toekomst van de vakantieverhuur gegarandeerd!

Wij danken de voormalige zaakvoerder Ingrid Maelfeyt voor haar tomeloze inzet gedurende de voorbije 15 jaar en wensen haar een periode toe van welverdiende rust! 

Terug naar boven
Sluit menu Astrid Immobilia